diumenge, 10 d’agost del 2008

Schedule for Saturday

10:30 - Anar a comprar flors al Safeway. (Tres rams per 15 $)

11:30 - Anar a Hillsborough a visitar la Mrs. Techeira, mestressa de Freed's Coffee, una important importadora de cafè i te de San Francisco. (Viu amb el seu fill solter de 55 anys i un altre de casat de 60 en una mansió)

12:30 - Donar les flors i parlar amb Mrs. Techeira i després amb el seu fill Jim, el solter, que s'està recuperant d'haver perdut més de 80 quilos de pes i que treballa pels Giants. (La seva habitació és un museu)

13:40 - Anar cap al parc de San Lorenzo a San Lorenzo i celebrar l'aniversari del fill (Peter) del cosí de la Jessica (Ben) menjant American Cheese Burgers, Hot Dogs i altres menges mexicanes i guatemalteques.

17:00 - Tornar a casa i vestir-nos per a sortir per San Francisco.

18:00 - Sortir de casa, aparcar el cotxe al pàrquing de l'estació de BART de Colma City i agafar el primer tren cap a San Francisco.

19:45 - Sortir de l'estació del BART a Powell Station i caminar cap a Union Square per a veure un tros de pel.lícula protagonitzada per Paul Newman i Robert Redford a l'aire lliure. (La gent fumaba i bebia en públic)

20:50 - Cansar-nos de la pel.lícula a l'aire lliure i caminar cap a la confluència dels carrers California amb Market per agafar el Cable Car fins a Huntington Park. (Els seniors paguen 1$ i la resta en paga 5$)

21:15 - Entrar al Mark Hopkings Hotel i agafar l'ascensor fins a la darrera planta, el Top of the Mark. Demanar taula per a tres i esperar mirant les espectaculars vistes nocturnes de San Francisco. (Et fan pagar 10$ per cap per a entrar i es reserven el dret d'admissió segons com vagis vestit)

21:40 - Entrar a la sala principal del Top of the Mark, seure i demanar una ampolla de BV NAPA CABERNET de Napa Valley del 2004 i un Californian Cheese Plate per a acompanyar. (Una bona tria per unes vistes a la ciutat en un ambient amb poca llum i música en directe)

22:00 - Assaborir el vi i els formatges amb melmelades i confitures acompanyat-ho tot amb una bona conversa i música de funky i soul executada de manera impecable. (La cantant negra posava pell de gallina)

23:15 - Sortir i marxar caminant cap al St Francis Hotel, a Union Square. Entrar i agafar l'ascensor panoràmic fins a la planta 32.

23:35 - Agafar el BART a Powell Station, agafar el cotxe a Colma i arribar a casa. (Ja esgotats però contents)

00:25 - Dormir, i jo, escriure al bloc.